8.12 Naisten Joulumessut, Wanha satama, Helsinki

Lähtö: Raisio tsto pys 8.15. , Turku l-a as 8.30. ja matkan varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin

  1. Naisten Joulumessuja on järjestetty jo vuodesta 1922.
  2. Wanhassa Satamassa Helsingin Katajanokalla järjestettävät messut kokoavat yhteen monipuolisia taidekäsityöläisiä nuorista yrittäjistä vanhoihin konkareihin. Myytävänä on kaikkea uusista innovaatioista perinteikkäisiin tuotteisiin ja korkeatasoiseen designiin. Messuilla kaikki näytteilleasettajat ovat suomalaisia naisia, jotka myyvät itse käsin tekemiään tuotteita. Tarjolla on muun muassa neuleita, taidetekstiilejä, joulukoristeita, kortteja, keramiikkaa, koruja, nahka- ja puutöitä, kynttilöitä ja kierrätysmateriaaleista valmistettuja tuotteita sekä jouluherkkuja. Naisten Joulumessuilta on helppo löytää kotimainen, korkealaatuinen, yksilöllinen ja ekologinen lahja sellaisellekin, jolla on jo kaikkea. Näytteilleasettajia on yli 350 eri puolilta Suomea.
  3. Kävijöiden viihtyisyyttä lisäävät avarat, yhdessä tasossa sijaitsevat esteettömät tilat. Tunnelmallisessa miljöössä kahvilapalveluineen ja lasten leikkihuoneineen on miellyttävä tehdä jouluostoksia. Lasikäytävän kaksi kahvilaamme tarjoavat päivittäin tunnetusti hyvää kahvia sekä pienleipomon uunituoreita makeita sekä suolaisia leivonnaisia. Kahvilakabinetissa on käytettävissä mikro lasten ruokien lämmittämistä varten.

Matkan hinta: 25 €


Hintaan kuuluu:

  1. Kuljetus
  2. Messulippu

Huomioitavaa:

  1. Matka toteutuu. Varaa käteistä mukaan, mutta osalle näytteilleasettajista voit maksaa myös pankkikortilla.

Tervetuloa Joulumessuille!

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu