1-3.12 Jouluostosmatka Viipuriin, hotelli Victoria

Viipuri on lähellä ja mitä mainioin kaupunkilomakohde. Viipuri on täynnä mielenkiintoista nähtävää, edullista shoppailtavaa, herkullista ruokaa ja suomalaista historiaa. Viipurin kaupunki perustettiin vuonna 1293 ja nimi Viborg tarkoitti alkujaan ”pyhää linnaa”.
Viipurin vanha kaupunki tekevät Viipurista ainutlaatuisen matkailukohteen. Vanhaa Viipuria on restauroitu ahkerasti, ja vanhaan loistoonsa restauroidut Alvar Aallon kirjasto ja Viipurin taidemuseo ovat uskomattoman kauniita ja ehdottomasti vierailun arvoisia. Vanhaa ja uutta kulttuuria voi nykyään nähdä vieri vieressä sulassa sovussa. Viipuri on kaunis ja siisti kaupunki tule ja näe se omilla silmilläsi. Muutos on täydellinen sinulle, joka muistelet menneitä aikoja.

 

1.12 Pe

Lähtö: klo 16.30 Raisio Varppee pys, klo 16.45 Turku l-a, klo 16.55 Kaarina, klo 17.10 Piikkiö, klo 17.25 Paimio Ramppi, klo 17.45 Halikko Shell, klo 18.00 Piihovi, kehä 1 Leppävaaran pys. ja reitin varrelta voi nousta sovitusti bussiin. Kahvitauko matkalla.

 1. Matkan aikana pidämme omakustanteisen tauon
 2. Matkamme jatkuu kohti raja-asemaa. Rajamuodollisuudet.
 3. Majoittuminen hotelli Victoriaan

2.12 La

 1. Aamiainen
 2. Ostoskierros Viipurissa. Viipurissa on edullista kristallia, posliinia, kenkiä, laukkuja ja mitä vain tarvitset edullisesti.

"Viipurin kauppahalli sijaitsee Viipurin keskustassa Kauppatorin luoteiskulmassa. Jugend tyyliä edustavan rakennuksen on suunnitellut suomalainen arkkitehti Karl Hård af Segerstad ja se valmistui vuonna 1906. Kauppahalli on näkemisen arvoinen, historiaa haviseva, kaupankäynti on kokemisen ja näkemisen arvoinen. Kauppahalli on nykyään siisti ja siellä on mukava tehdä kauppaa iloisten myyjien kanssa."

3.12 Su

 1. Aamiainen.
 2. Kauppahalli aukeaa jo klo 8.30, siellä ehtii tehdä hyviä ostoksia ennen kotiin lähtöä.
 3. Viipurissa klo 12.00 huoneiden luovutus. Kotiin lähtö.
 4. Venäjän rajamuodollisuudet. Viimeiset ostokset rajalla, tax free.
 5. Suomen rajamuodollisuudet.
 6. Ruokailumahdollisuus (omakustannus).
 7. Turkuun palaamme illalla.

Nähtävyyksiä:

Viipurin linna ja museo nykyiseen muotoonsa rakennettiin 1800 - luvulla, kohde on näkemisen arvoinen. Voit kiivetä portaita pitkin ylös torniin, katsella sekä ottaa kuvia vanhasta kaupungista, Viipurin taidemuseo Eremitaaši joka on Arkkitehti Uno Ullbergin suunnittelema taidemuseorakennus, Viipurin kaupunginkirjasto on arkkitehti Alvar Aallon suunnittelema ja vuonna 1935 valmistunut merkittävä funktionalistisen kauden rakennus.

Matkan hinta: 140 €


1 hh lisä  75 €

Hintaan kuuluu:

 1. Majoitus 2 hh aamiaisella
 2. Kuljetus
 3. Rekisteröintimaksu

Lisämaksusta

 1. Viisumi   66 €

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi tai virallinen henkilökortti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu