10-19.4 Armenian aarteita

 

Kaunis ja karu Armenia tarjoaa unohtumattomia elämyksiä. Sykähdyttävä luonto ja maisemat, kristallinkirkas Sevan-järvi, ikivanhat kirkot ja luostarit, maailman vanhimpiin kuuluva Jerevanin kaupunki, viininvalmistus, maton- kudontaperinne ja armenialaiset häätavat tulevat tutuksi yhdeksän päivän matkamme aikana.

10.4

 1. Lähtö: Raisio - Turku kohti Helsinkiä. Lento Helsingistä Kiovan kautta Jerevaniin, jonne saavumme ennen puolta yötä. Ajo hotelliin Jerevanin keskustaan ja majoittuminen.

11.4

 1. Ajamme viehättävään Dilijanin vuoristokaupunkiin. Matkalla käymme Bjnin keskiaikai- sen linnoituksen raunioilla ja Sevan-järvellä. Nautimme lounaaksi kuuluisaa Sevanin siikaa ja ihai- lemme järvimaisemaa vuonna 874 perustetun luostarin pihamaalta.

12.4

 1. Vierailemme Haghartsinin ja Goshavankin keskiaikaisissa luostarikomplekseissa. Iltapäi- vällä tutustumme armenialaiseen matonkudontaperinteeseen ja nautimme päivällistä Dilijanissa.

13.4

 1. Sukellamme armenialaisen pikkukaupungin vilkkaaseen elämänmenoon Ijevanissa. Tu- tustumme maailman vanhimpaan viininvalmistusperinteeseen Ijevanin viinitehtaalla. Päivällinen Dilijanissa.

14.4

 1. Aamupäivällä nautimme Dilijanin suuren kansallispuiston maisemista. Mahdollisuus eri pituisiin patikkaretkiin. Iltapäivällä perehdymme armenialaisiin häätapoihin ja -perinteisiin. Päivällinen Dilijanissa.

15.4

 1. Ajamme Lorin ja Aragatsotnin maakuntien kautta takaisin pääkaupunkiin. Matkalla mm. Spitakin kaupunki, jossa vuoden 1988 maanjäristyksen jäljet ovat yhä havaittavissa. Pysäh- dymme Aparanin leipomossa, jossa on mahdollisuus ostaa paikallisia herkkuja. Päivälli-nen Jere- vanissa.

16.4

 1. Päiväretki Geghardin luolaluostariin, joka on yksi UNESCO:n maailmanperintö- koh- teista, ja Gardin kylään, jossa upealla paikalla sijaitsee temppeli esikristilliseltä ajalta. Tutus- tumme perinteisen lavash-leivän leivontaan ja nautimme lounasta Garnissa.

17.4

 1. Aamupäivällä lyhyt kiertoajelu Jerevanissa ja yhteinen lounas. Iltapäivällä vapaata aikaa vaikka ostoksille ja museokäynteihin.

18.4

 1. Lento varhain aamulla Jerevanista Kiovan kautta Helsinkiin. Bussikuljetus Turku - Raisio.

 

Matkan hinta: 1359 €


Hintaan sisältyy:

 1. Kuljetukset Raisio-Turku-lentok. ja perillä
 2. Majoitus 2 hh huoneessa
 3. Suomalaisen asiantuntijaoppaan palvelut
 4. Retket - puolihoito: aamiainen ja lounas tai päivällinen (alkoholijuomat erillisenä maksuna)
 5. Lennot

 

Ilmoittautumislomake

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi joka on voimassa vielä 6 kk matkan jälkeen.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu