19.2 Aira Samulin Bulevardi koti ja Carl Gustaf Emil Mannerheim museo

Lähtö: Raisio tsto pys. 8.30, Turku l-a as. 8.45, Kaarina 9.00 Piikkiö 9.15 ja reitin varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin.

 1. 11.00 Bulevadi Aira Samulinin kotiin tutustuminen.
 2. Airan elämänkokemus ja asenne 90 vuoden varrelta ja hyvä muisti ovat rikas aiheiden ja selviytymisen aarreaitta, josta hän ammentaa ja kertoo ilolla ja hyvällä mielellä!
 3. Vierailun aikan Aira tarjoaa kanelipulla kahvit.
 4. Ruokailu ravintola Dennis noutopöytä.
 5. Ruokailun jälkeen siirrymme tutustumaan Mannerheim museoon.
 6. Nykyinen Mannerheim-museo oli Suomen marsalkka, vapaaherra Mannerheimin koti vuosina 1924—51. Helsingin Kaivopuistossa sijaitseva talo on rakennettu vuonna 1874
 7. Mannerheim saikin teettää talossa mittavia muutostöitä ennen sinne muuttamistaan. Usein sanotaan, että koti kertoo paljon isännästään. Sitä salaperäisyyden verhoa, joka ympäröi Mannerheimin persoonaa, tullaan tuskin koskaan kohottamaan monista yrityksistä huolimatta. Koti oli kuitenkin lapsuudenkotinsa varhaisessa vaiheessa menettäneelle ja paljon matkustaneelle Mannerheimille hyvin tärkeä. Tämä heijastuu mm. sisustuksessa, joka on hänen itsensä suunnittelema värejä ja huonekalujen paikkoja myöten.
 8. Museossa on myös kauppa johon voi lopuksi tutustua.
 9. Lähdemme kotimatkalle ja pysähdymme Lohja ABC, leipomosta voitte ostaa kotiin viemiseksi lämpimät leivonnaiset ja gluteenittomia tuotteita myös saatavana.

 

Matkan hinta: 75 €


Hintaan sisältyy:

 1. Aira Samulinin Bulevardin kodin esittely, kahvi korvapuustin kera
 2. Ruokailu, noutopöytä
 3. Mannerheim museo
 4. Kuljetus

 

Ilmoittautumislomake

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi tai virallinen henkilökortti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu