15-16.6

 

Käsityömatka

 

Mikkeliin

15 Pe

 1. Lähtö: Raisio tsto pys. 6.00, Turku l-a as. 6.15, Salo Piihovi 6.55, Lohja Abc, Hyvinkää Orimattila, Mäntyharju, Mikkeli.
 2. Ajamme kauniin maamme halki, nauttien maisemista, taukoja välillä pitäen.
 3. Mikkelin saavumme n. 11.00
 4. Mosaiikki Miljöö 12.30-14. Pääset tutustumaan Mosaiikin kiehtovaan maailmaan. Mosaiikki Miljööllä on viehättävä tarina - harrastuksesta muotoutui monipuolinen yritys. Varastomyymälässä tutustut mosaiikkitöihin, saat vinkkejä, sekä pääset itse tekemään ohjauksessa mosaiikkikorun itsellesi tai lahjaksi, hinta 15 € / hlö.
 5. Varastomyymälästämme voit myös tehdä ostoksia mosaiikkivalikoimastamme.
 6. Iltapäivällä voit tutustua Mikkelin torin nähtävyyksiin.
 7. Majoitumme Sokos hotel Cumulus.

16.6 La

 1. Aamiainen hotellissa.
 2. Raijan Aitta 10-12
 3. Raijan Aitan maalaismaisema, pellavan pitkä tarina ja kehruutyöesitys vie mennessään vanhaan aikaan ja aitoon kansanperinteeseen. Värikäs ja kiehtova mosaiikin maailma on ihanasti koukuttava harrastus ja Mosaiikki Miljöön uusi varastomyymälä intohimoisten yrittäjien ainutlaatuinen myymälä. Pirtin Kehräämöllä voit tutustua miten raakavillaa muokataan hahtuvaksi, langaksi ja huovutusvillaksi. Raijan Aitassa tutustut pellavan moniin eri työvaiheisiin kasvista, kuiduksi ja langaksi. Näet tai koet käsin kehruuta ja nautit herkullisen kotiruoka lounaan tai kahvit sujuvasti viihtyen.
 4. Ota ideoita matkaasi ja hanki pellavamateriaaleja, - kankaita, - lankoja ja kuituja käsitöihin.
 5. Osta mukavat pellavapyyhkeet, - lakanat ja – vaatteet käyttöösi ja makoisat marjahillot kotiin viemisiksi. Kotiruokalounas alk. 12,50 €/ hlö, kahvit alk. 3,60 € / hlö.
 6. Pirtin Kehräämö 14.30-16
 7. Pääset tutustumaan pitkäikäiseen suomalaisen villan jalostajaan. Pirtin Kehräämössä näet, kuinka raakavilla muuntuu langoiksi, hahtuviksi sekä huovutusvillaksi. Näet kauniita mallitöitä, joista voit saada inspiraation seuraavaan omaan käsityöhösi. Voit tehdä ostoksia laajasta valikoimasta sympaattisessa tehtaanmyymälässä.
 8. Kotiin lähdemme esityksen jälkeen, saavumme Raisioon illalla.

 

Matkan hinta: 189 €


1h lisä 26 €
Hintaan sisältyy:

 1. Kuljetukset ohjelman mukaan
 2. Majoitus Sokos hotel Cumulus Mikkeli 2 hh.ss aamiaisella

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. 

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu