10.11 Katri Helena - musikaali,

Uudenkaupungin teatteri

  • Katri Helenan tarina on suomalainen, niin suomalainen että se on suuri tarina, se on osa kansakunnan linjaa; syrjäkyliltä parrasvaloihin, tähtiin.
  • Katri Helena on suomalainen menestystarina, suomalainen unelma; hän tekee mitä hän haluaa eli hän laulaa, hän tahtoo laulaa ihmisille, sen hän valitsee elämäntehtäväkseen.
  • Koko kansan rakastaman Katri Helenan häikäisevä ura on kestänyt yli viisikymmentä vuotta. Hänen vaiheikas taipaleensa on täynnä upeita levytyksiä, hienoja teatteritöitä ja monipuolisia konserttikiertueita. Katri Helena on tullut tunnetuksi laulajana, joka on läsnä koko sydämeltään ja persoonaltaan.
  • Katri Helena on kulkenut monen kuulijan matkassa koko elämäntaipaleen ajan. Hänen laulunsa soi heleästi niin tanssilavalla, automatkalla kuin tunnelmallisessa kuutamo-yössä. Muistatko sinä, missä kuulit ensi kerran Puhelinlangat laulaa, Katson sineen taivaan, Mun sydämeni tänne jää tai Tule luo -kappaleet?
  1. Lapsena/nuorena - Katrina Ida Kallioinen
  2. Nuorena - Katrina Laura Rinne
  3. Vanhimpana - Katrina Leena Kallonen

Ohjaus: Lauri Ketonen 

Rooleissa: Bäcklund Henrika, Hirvonen Lauri, Kainulainen Marketta, Kallioinen Ida, Kallonen Leena, Kari Hanna, Klotz Kalle, Klotz Mimosa, Nevavuori Tuuli, Pietilä Silja, Pihlaja Susanna, Puukki Aada, Puukki Miika, Rinne Laura, Sappinen Vilma, Turunen Timo, Vesterinen Ville-Markus.

Lähtö: Turku l-a as. 11.00, Raisio tsto pys. 11.15, Naantali 11.30 ja matkan varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin.

Matkan hinta: 50 €


 

Hintaan sisältyy:

  1. Kuljetus
  2. Musikaali lippu, Esitys 13.00

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu