16.7 Tiistai

 

VIERASTA VIEDÄÄN

 

Pyhämaan suviteatteri

 

Pyhämaan Suviteatteri marssittaa jälleen esiin puhdasverisen riehakasta farssia. Täydellisten häiden ja Munaako herra ministerin brittiläinen vauhtifarssi saa jatkoa, kun Derek Benfieldin Vierasta viedään! täyttää Pyhämaan pyörivän näyttämön. Liian romanttinen aviomies saattaa sekä itsensä että varsinkin ystävänsä jatkuvasti pahenevaan kiipeliin, mutta sivustakatsojiksi eivät jää sen enempää vaimo, morsian kuin rakastajatarkaan. Ohjaajana jatkava Mona Lehtola luo näyttämölle kutkuttavaa vauhtia ja vaarallisia tilanteita. Pyhämaan Suviteatteriin kannattaa jälleen suunnata kesän parhaiden naurujen perässä. Tervetuloa viemään vierasta!

VIERASTA VIEDÄÄN!

(Caught on the Hop)

 

Käsikirjoitus: Derek Benfield

Suomennos: Teemu Sjöblom

Ohjaus: Mona Lehtola

Rooleissa: Tuire Erholm, Hanna Kari, Matias Kummila, Lasse Marttila, Veeti Ruoranen, Teemu Sjöblom, Suvi Teeri ja Emmi Virtanen

 

Lähtö: Turku l-a as. 16.10, Naantali sotilaspatsas 16.40, Raisio keskusta pys. 17.00 ja reitin varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin.

Matkan hinta: 39 €


 

Hintaan sisältyy:

  1. Kuljetus
  2. Suviteatteri lippu, esitys 19.00
  3. Väliaika kahvi

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi tai virallinen henkilökortti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu