12.6 Puutarhamatka, Rytsäläntila, Pionien koti ja Kustavin Savipaja.

 1. Lähtö: Turku l-a as. 9.15, Raisio tsto pys. 9.30, Masku – Nousiainen ja reitin varrelta voi sovitusti bussin kyytiin.
 2. Ajamme Nousiaisiin Rytsälän tilalle, joka on moni-ilmeinen puolentoista hehtaarin alue. Alue on muodostunut 35 vuoden harrastuksen aikaansaamana. Palkitun Rytsälän pihan emäntä ottaa ryhmän vastaan ja tehdään opastettu puutarha kierros hänen ja tutustutaan tilankasveihin. Kasvivalikoimaan mahtuu niin perinnekasveja kuin runsaasti harvinaisuuksiakin. Lopuksi juomme korvapuustikahvit ja voidaan tehdä ostoksia.
 3. Tämän jälkeen jatkamme matkaa Taivassaloon.
 4. Pionien koti on maamme ainoa pioneihin erikoistunut taimisto. Taimistolle on perustettu näyteistutuksia, joissa esitelty pioneja tavallisimmista kiinanpioneista äärimmäisiin harvinaisuuksiin, muihin pionulajeihin, lajiristeytyksiin ja puuvartisiin pioneihin. Missään muualla Suomessa ei ole yhtö laaja valikoima rillaisia pioneja. Istutuksia laajennetaan joka vuosi.
 5. Myynnissä on pionien lisäksi myös kesäkukkia ja amppeleita. Ostomahdollisuus.
 6. Ketarsalmen Kievarissa buffet ruokailu.
 7. Lopuksi vierailemme Kustavin Savipajassa, jossa erilaisia käyttö- ja koriste-esineitä. Tuotteet ovat kestävää, korkeapolttoista kivitavaramassaa, lasitteet ovat lyijyttömiä ja elintarvikekelpoisia. Kaikki astiat kestävät uunin, mikron ja astianpesukoneen. Ostosmahdollisuus.
 8. Kotiin lähdemme n. 16.00

 

Matkan hinta: 59 €


 

Hintaan sisältyy:

 1. Kuljetus
 2. Rytsälän puutarha Nousiaisissa
 3. Kahvi ja korvapuusti
 4. Pionien koti Taivassalossa
 5. Ketarsalmen Kievarissa ruokailu
 6. Kustavin Savipaja käynnin

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu