30.6-5.7 Varsova - Wroclaw - Praha

 

30.6 La

 1. Lento Helsinki - Varsovaan.
 2. Kaupunkikierros Varsovassa. Viime sodassa paljon kärsinyt Varsova on kuin tuhkasta noussut fööniksi, joka sodan jälkeen rakennettiin vanhatyylisesi kuvien perusteella. Kierroksen aikana näemme Kuninkaanlinan ja vanhan toriaukion, Lazienki puiston, Chopin patsaan ym.
 3. Lounas.
 4. Iltapäivä vapaata.

1.7 Su

 1. Aamiaisen jälkeen bussimatka Wroclawiin.
 2. Wroclawista löytyy nähtävää joka puolelta, sillä kaupunki on täynnä upeita rakennuksia eri aikakausilta. Kannattaakin varata aikaa varsinaisten nähtävyyksien lisäksi kaupungilla kiertelyyn, jotta ehdit tutustua historian värittämään kaupunkikuvaan. Kaupungin kauppatori on Wroclawin sydän ja kaupunkilaisten tapaamispaikka. Torilla on Wroclawin vanha raatihuone, joka on yksi kaupungin tunnetuimpia nähtävyyksiä. Vierailemisen arvoisia ovat myös kaupungin kirkot, joista merkittävimmät sijaitsevat aivan keskustassa tai katedraalisaarella.
 3. Lounas päivällä.
 4. Iltapäivä vapaata.

2.7 Ma

 1. Aamiainen
 2. Aamiaisen jälkeen mahdollisuus osallistua retkelle Ksiaz Linnaan. Puolan kolmanneksi suurin linna on rakennettu vuosina 1288–1292. Myöhemmin linnaa on laajennettu aina 1900-luvulle saakka. Linnassa onkin näkyvillä vaikutteita useilta eri vuosisadoilta.

3.7 Ti

 1. Aamiainen
 2. Aamiaisen jälkeen bussimatka Prahaan.
 3. Praha on kaunis ja mielenkiintoinen kohde, jossa nautit edullisesta ruoasta ja juomasta keskiaikaisessa ympäristössä. Prahassa kuljeskeletsokkeloisilla kujilla ja koet vanhat kapeat korttelit. Täällä voit tutkia historian havinaa, shoppailla, nauttia hyvästä ruoasta ja iltaelämästä. Lounas päivällä. Iltäpäivä vapaata.

4.7 Ke

 1. Aamiainen.
 2. Vapaa päivä.

5.7 To

 1. Aamiaisen jälkeen kuljetus lentokentälle.
 2. Saavumme Helsinkiin klo. 14:40. 

 

Matkan hinta: alk. 825 €


1 hh lisä 147 €

Hintaan kuuluu:

 1. Lento liput
 2. Kuljetus Puolassa
 3. Opas Hel-Hel
 4. Paikallinen opas (Varsovassa, Wroclawissa, Prahassa) 
 5. Majoitus 2hh.ssa aamiaisella
 6. Lounas x 3 
 7. Sisäänpääsyliput

Lisä hintaan:

 1. Ksiaz linnan retki

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi tai virallinen henkilökortti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu