20.11 Joulu ostoksille, Havi, Fazer ja Villa Weiste

Lähtö: 8.00 Raisio tsto pys. Turku l-a as. 8.15, Kaarina 8.25, Piikkiö 8.40, Paimio ramppi 8.50 ja reitin varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin.

  1. Ensin suuntaamme kohti Riihimäkeä ja Havin tehtaanmyymälään. Havi on vuonna 1829 perustettu kotimainen tuotemerkki. Havin tuotevalikoimasta löytyy korkealaatuisia tuotteita kattamiseen ja tunnelman luomiseen.  Meillä on tehdaskierros jonka jälkeen myymälässä pääsette tekemään hienoja edullisia löytöjä lukuisten tuotteiden joukosta poistohinnoin ja erikoistarjouksin.
  2. Seuraava tehdasvierailu on Vantaalle Fazer. 
  3. 12.00 nautimme buffet lounaan, jonka jälkeen teemme opastetun kierroksen keskuksen näyttelyssä. Tutustutaan Fazerin toimintaan, pitkään historiaan ja laajaan tuotevalikoimaan. Näyttelykierrokseen kuuluu tuotteiden maistelua ja myös ostoksia on mahdollista tehdä kierroksen aikana ja sen jälkeen. Jouluhan on ovella!
  4. Kolmas käyntikohteemme on Villa Weiste, yksi vanhimmista joulukoristeiden valmistajista, joka on tänä päivänä Pohjoismaiden ainoa.Weiste avasi kuluttajien vuosikymmeniä hartaasti toivoman oman myymälän joulukoristetehtaan pihapiirissä sijaitsevaan 1900-luvun alun suojeltuun taloon. Talosta löytyy myös Weisteen oman tehtaan valmistamien kotimaisten joulukoristeiden kestosuosikkeja ja Villa Weisteen ihastuttavimpia joulukoristeita ympäri vuoden. Weisteen valikoimissa on myös kattava sisustusmallisto kauniiseen kotiin vuoden ympäri.
  5. Kotimatkalle lähdemme n. 17.00.

 

Matkan hinta: 60 €


Hintaan sisältyy:

  1. Opastettu kierros Kynttilätehtaalla Havi
  2. Opastettu kierros Fazer ja buffet lounas
  3. Villa Weisteen käynti

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset. Matkalla tarvitaan Passi tai virallinen henkilökortti.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu