22.5 Makumatka saaristoon

 

Lähtö: Naantali Sotilaspatsas 7.45, Raisio keskusta pys. 8.00, Turku l-a as. 8.15

  1. Turun saariston kasvukausi on eteläisen sijaintinsa ja meren läheisyyden takia Suomen pisimpiä. Saaristosta löytyykin mielenkiintoisia pientuottajia lampaankasvattajista viinintuotantoon, omaleimaisessa ja kauniissa saaristomiljöössä. Ensimmäisenä tutustutaan tammiluodon viinitilaan, juomme aamukahvit ja maistellaan heidän tuotteitaan ja tutustutaan tilan toimintaan.
  2. Lounasta nautitaan Nauvon keskustassa, modernissa saaristoperinteitä kunnioittavassa Köpmansin ravintolassa, jossa käytetään lähiraaka-aineita. Kesäaikaan ruokailla voi myös ravintolan ihastuttavassa salapuutarhassa.
  3. Lounaan jälkeen tutustutaan omatoimisesti Nauvon vierasvenesatamaan, jossa puodit myyvät mm. tuoretta savukalaa, matkamuistoja ja designia.
  4. Nauvon keskiaikainen kirkko on myös vierailun arvoinen kohde, aivan vierasvenesataman läheisyydessä.
  5. Iltapäivällä lähdetään kohti Korsnäsiä ja Kirsi Anderssonin lammastilaa. Tutustumme lampaisiin ja tilan toimintaan sekä luvassa meille maitiaisia ja mehua.

 

Matkan hinta: 65 €


Hintaan sisältyy:

 

  1. Tammiluodon tilalla viininmaistelu ja aamukahvi
  2. Lounas Köpmansissa
  3. Lammasvierailu mehun ja maistiaisten kera

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu