15.12 La, Porvoon taidetehtaan ja Helsingin Tuomaan joulumarkkinat

 

Lähtö: Raisio tsto pys. 7.00, Turku l-a as. 7.15 ja matkan varrelta voi sovitusti nousta bussin kyytiin.

  1. Kahvitauko matkalla.
  2. Porvoon taidetehtaan perinteiset sisätiloissa järjestettävät tunnelmalliset Joulumarkkinat. Yli 130 myyjää ovat käsin tehneet sekä kovia että pehmeitä tuotteita kuusen alle laitettavaksi. Joulukranssit ja -valot luovat tunnelman jotta joulu voi alkaa. Henkilökuntakin pukeutuu talonpoikaisasuihin juhlan kunniaksi. Tänä vuonna ennätysmäärä uusia myyjiä ja tuotteita, joten tule tutustumaan tapahtumaan. Myös joulupöytään saat herkkuja läheltä. Tapahtumassa mm. kuorolaulua ja Joulupukkikin lupasi tulla käymään. Ulkoa voit ostaa makeata/suolaista syötävää mukaan tai paikalla syötäväksi. Markkinoilla ollaan 2 tuntia ja sieltä käydään vielä Brunbergin myymälässä.
  3. Helsingin Tuomaan markkinat on Helsingin vanhin ja kaunein ulkoilmassa järjestettävä joulutori. Tuomaan markkinat on avoinna joulukuun alusta aina aattoviikolle saakka. Joulutorin päivittäistä arkea rytmittävät joulunajan tapahtumat, joihin on kaikkiin vapaa pääsy. Joulupukin voi tavata torilla joka päivä. Joulutorilla vierailee vuosittain yli 300 000 ihmistä. Viime vuonna joulupukki tapasi vieraita peräti 95 eri maasta. Markkinoilla 2 tuntia.

 

Matkan hinta: 40 €


Hinta sisältää:

  1. Kuljetus

 

Star Tours Oy
Ritvan Matkat
Tornikatu 4
21200 Raisio
020 7931040
info@startours.fi

www.startours.fi

Matkanjärjestäjä ei ole vastuussa matkustajan matkalla tarvisemista vapaaehtoisista vakuutuksista vaan matkustaja vastaa itse vakuutusturvastaan ja sen kattavuudesta esim. peruutusturvan osalta. Noudatamme yleisiä valmismatkaehtoja sekä Ritvan Matkat ja StarTours Oy erityisehtoja. Suosittelemme matkavakuutuksen ottoa joka sisältää peruutus turvan esim. sairaustapaukset.

Pidätämme oikeuden mahdollisiin muutoksiin

Startours Oy

Osoite
Tornikatu 4 (katutaso)
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu