Valmismatka sisältää taloudellista turvaa

Valmismatka maksetaan yleensä etukäteen, joten ennen matkan ostamista kannattaa varmistaa matkatoimiston luotettavuus Kuluttajaviraston matkatoimistorekisteristä. Matkatoimiston on kerrottava matkustajalle, onko kyseessä valmismatka. Valmismatkan tunnistaa myös matkustusasiakirjoissa käytetystä valmismatka-logosta.

Valmismatka on yleensä pakettina ostettu matkailupalvelujen yhdistelmä. Valmismatka on esimerkiksi matkatoimiston myymä.

  • lento & hotelli
  • hotelli & matkailupalvelu kuten esimerkiksi formulalippu, sukelluskurssi tai autonvuokraus
  • matkustajan toiveiden mukaan räätälöity matka

Katso valmismatka kohteet tästä

Matkustajan oikeudet

Valmismatka-sivuilta löytyy tietoa matkustajan oikeuksista yleisimmissä valmismatkoihin liittyvissä ongelmatilanteissa. Matkustajan oikeudet valmismatkalla perustuvat valmismatkalakiin.

Kuluttajavirasto ja Suomen matkatoimistoalan liitto ovat sopineet yleisistä valmismatkaehdoista, joita sovelletaan yli 2 vuorokautta kestäviin matkoihin. Yleisissä valmismatkaehdoissa on sovittu esimerkiksi matkan peruuttamisoikeuksista, hinnan maksamisesta ja korvauskysymyksistä.

Poikkeavat erityisehdot

Matkanjärjestäjä voi erityistilanteissa käyttää yleisistä valmismatkaehdoista poikkeavia sopimusehtoja. Erityisehdot eivät saa olla matkustajan ristiriidassa valmismatkalain kanssa.

Ongelmatilanteiden varalta matkan sopimusehtoihin kannattaa tutustua ennen matkalle lähtöä.

Star Tours Oy

Osoite
Tornikatu 4
21200 Raisio
Puhelin
020 7931 040*
Sähköposti
info@startours.fi
Get Directions

Aukioloajat

Ma-To 9.00-17.00
Pe 9.00-16.00
La-Su Suljettu